Video-gids

play
Zombie plague Zombie plague Pineapple Pen Pineapple Pen De Arts van de Allergie van de lente De Arts van de Allergie van de lente Rio Rex Rio Rex Kerstman op schaatsen Kerstman op schaatsen

Kerstman op schaatsen

Santa on Skates is een zeer verslavend schattig arcadespel met de kerstman op schaatsen. Het heeft 20 prachtige levels niet erg moeilijk. Waarin je door obstakels moet springen en steeds meer cadeautjes voor kinderen moet verzamelen.De aanbevolen spelletjes op onze site brengt meer adrenaline die over online flash games gepassioneerd. Onze website wordt voortdurend leiden de mooiste online spelletjes voor alle smaken, grappige spellen die je zal je geest te maken aan de bijdrage en zal de tijd die u online besteden om meer aangenaam te maken. Als je gepassioneerd over deze sport niet waarderen de nieuwe games in alle categorieën worden vermeld op de site. het plezier zeker fa worden gegarandeerd en u zult er geen spijt van uw keuze, want we hebben een heleboel gratis spelletjes verdeeld in vele categorieën die zeker zal vermaken. Onze spelletjes zijn zorgvuldig geselecteerd uit de online omgeving. Waarvan men kan vinden van een spelletjes Friv, Kizi , Miniclip en vele anderen. Dus kies de online spelletjes die je wilt spelen en zeker je zult er geen spijt van uw keuze.

Routebeschrijving Kerstman op schaatsen

Naast de bovenstaande instructies moet u volg zorgvuldig de instructies in het spel omdat meestal ze helpen u eindigen met elk niveau van het spel Kerstman op schaatsen. Als je online speelt dan nodigen wij u om te spelen en andere spellen in de categorie avontuur spellen voor de kinderen.
Time: 0.02 s.